fbpx

Menggunakan Domain Sendiri

Anda boleh menggunakan nama domain anda sendiri . Untuk tingkatkan kepercayaan jenama anda . Ini juga akan meningkatkan kadar pencarian laman web anda di enjin carian seperti google , yahoo , bing .

www.jenama-anda.com
www.nama-syarikat.com.my

Mempunyai Payment Gateway

Dengan adanya Payment Gateway , website anda dapat menerima bayaran dari pelanggan anda sama ada pelanggan tempatan atau pelanggan luar negara melalui Online Banking (FPX) atau Credit , Debit kad .

Menerima Bayaran Online Banking (FPX)
Menerima Bayaran Credit atau Debit kad

Mesra Mobile Phone

Dibina untuk semua penggunaan alat peranti yang mengakses website anda. 90% pelanggan akan mengunakan mobile phone untuk mengakses website anda . Ianya perlu dititik beratkan !

Mesra mobile phone , tablet dan dekstop
Memudahkan Pelanggan membeli

Tiada kemahiran IT diperlukan

Kendali website ini tanpa memerlukan kemahiran dalam bidang IT . Ikut dokumentasi dan tutorial yang telah disediakan. Pasukan sokongan pelanggan kami sedia membantu anda .

Sangat mudah dikendalikan
Sokongan pelanggan disediakan

Tersedia Aplikasi Untuk Mobile Phone ( Woocommerce )

Terima notifikasi oder hanya dari mobile phone sahaja . Periksa laporan semasa perniagaan anda seperti jumlah jualan , stock dan lain-lain . Sesuai untuk semua jenis phone , android atau iphone .

Terima notifikasi oder dari Mobile Phone
Uruskan oder dari Mobile Phone

Dokumentasi dan tutorial yang lengkap

Kami sediakan dokumentasi dan tutorial yang lengkap berbentuk tulisan dan juga video untuk anda lebih faham . Ini sudah cukup untuk anda menguruskan website perniagaan anda tanpa ada masalah .

Dokumentasi yang mudah difahami
Tutorial lengkap berbentuk video

Kod Diskaun

Jana kod diskaun untuk produk atau kategori, kepada pelanggan yang tertentu . Atau ingin mengadakan jualan hebat “ Sale “ . Contoh , Gunakan coupon code “ ABC2020 “ untuk mendapatkan 10% diskaun .

Kod diskaun tersedia
Hargai pelanggan tetap anda

Tracking Number

Dilengkapi dengan sistem penghantaran tracking number kepada pelanggan anda tanpa perlu hubunginya . Hanya gunakan sistem yang sudah disediakan di dalam website anda .

Memudahkan anda menghantar tracking number
Sokong semua jenis kurier

E-resip Automatik

Pelanggan akan menerima e-mel secara automatik dari pengesahan pesanan sehingga ke pengeposan . Anda juga anda menerima resip dari pembelian pelanggan anda .

Email sistem automatik
Terima resip pembelian

Kategori dan Tag

Asingkan setiap produk anda mengikut jenis kategori dan tag . Ini akan memudahkan lagi pelanggan untuk membuat pebelian mengikut kategori atau tag .

Asingkan produk mengikut kategori
Asingkan produk mengikut tag

Laporan Semasa

Dioptimumkan untuk mendapat pemahaman mengenai prestasi jualan anda, trafik, tingkah laku pelanggan untuk strategi pemasaran anda. Mengenal pasti produk yang mana paling laris .

Laporan setiap hari , minggu , bulan dan tahun
kenal pasti kelemahan dan kelebihan produk anda

Bina Kedai Online Anda Bersama Sitetify

Tiada kontrak , bila-bila masa boleh behenti
Pasukan sokongan kami sedia membantu anda. Available reply ( 9am to 5pm weekdays )